Werkplaats

Uw auto is van harte welkom in onze moderne werkplaats, waar plaats is voor elk merk en type auto.  Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres. Bij ons wordt er altijd op een zorgvuldige manier gewerkt en gebruik gemaakt van professionele apparatuur en A-kwaliteit onderdelen.

Wilt u een afspraak maken voor bijvoorbeeld APK, onderhoud en een bandenwissel? Dan kunt u deze telefonisch of online inplannen. Op uw verzoek maken wij voor u een offerte van de te verwachten kosten. Ook stellen wij bij onderhoud van uw auto gratis vervangend vervoer ter beschikking. Zo blijft u altijd mobiel!

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

Onze service adviseur maakt met u een afspraak en spreekt de werkzaamheden met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Hij maakt voor onze monteurs een werkorder, waarop de met u afgesproken werkzaamheden en te vervangen onderdelen staan. Tijdens de aanname van uw auto, loopt hij met u de werkorder door en vraagt hij u om een handtekening voor akkoord. Komen er tijdens de werkzaamheden op de brug nog andere mankementen of versleten onderdelen aan het licht, dan neemt de service adviseur  telefonisch of per e-mail contact met u op.

Onze monteurs werken met aandacht en zorg aan uw auto. Zij worden jaarlijks bijgeschoold en hebben veel ervaring met autoreparatie en onderhoud.

Snelle service
Kleine reparaties voeren we meteen voor u uit. Mocht het allemaal wat meer voeten in aarde hebben, dan maken we samen een afspraak.

Haal- en brengservice
Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen en ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Met onze haal- en brengservice maakt u een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u de wagen opgehaald wilt hebben. De auto halen wij bij u thuis of op kantoor op en leveren we ook weer af.

Gratis vervangend vervoer
Staat uw auto bij ons in onderhoud? Wij bieden u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een van onze leenauto’s of (elektrische) leenfiets. Zo blijft u mobiel!

 

Werkplaats Auto Jawes