Historie

Auto Jawes is opgericht op 16 april 1974 door Jaap Westerhof. In de afgelopen 49 jaar zijn we uitgegroeid tot een begrip in Ede en de wijde omgeving. Daar zijn wij best trots op, want voor ons is elke werkdag steeds weer een uitdaging om het nog beter te doen.

Na de oprichting besloot Jaap om in 1977 een huis te kopen, waar hij ook een showroom en garage liet bouwen en de vestiging aan de Noorder Parallelweg was een feit. Ook werd Auto Jawes in dit jaar Subaru dealer, wat na een aantal jaar werd uitgebreid met het merk Škoda.

In 2000 werd Auto Jawes overgedragen van vader op zoon. Martin Westerhof nam het roer in handen en zijn vrouw Gerrie Weijman werd verantwoordelijk voor het kantoorwerk.

Nadat het pand in 1984 al eens uitgebreid was, werd in 2012 besloten om een volledig nieuw, modern pand te realiseren. Sinds eind 2013 staat er dan ook een nieuw pand aan de Noorder Parallelweg, waar dagelijks hard gewerkt wordt om iedere klant met een uiterst tevreden gevoel het bedrijf uit te laten rijden.

historie.jpg