Private lease

 

Private Lease

 

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van een auto kopen, least u hem privé voor een langere periode. Ook bij Auto Jawes Ede kunt u terecht voor het leasen van uw nieuwe auto. Eigenlijk hoeft u alleen nog maar de benzine te betalen. Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand.

 

Auto Jawes Ede is James Autoservice Ede wanneer je een auto gaat private leasen ga je een contract aan met LeasePlan. Onze samenwerking met LeasePlan zorgt ervoor dat alle auto’s worden geleverd onder het Keurmerk Private lease: hèt kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. De zekerheid van eerlijke voorwaarden, complete producten, bescherming tegen hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten zijn hiermee gegarandeerd.

 

Wat doen wij?
Wij lichten het proces Private lease toe en beantwoorden uw vragen over auto gerelateerde zaken. Wilt u een private lease auto leasen, dan wordt de auto bij ons afgeleverd en  doen wij het onderhoud aan uw auto. Voor vragen over het contract, hulpverlening etc. word je doorverwezen naar de Helpdesk van LeasePlan op telefoonnummer 036- 527 03 77 of via mail.

 

Bij James Autoservice Ede kunt u snel en gemakkelijk uw private lease auto regelen.