Schade

Schadeherstel

Schade, heel vervelend. Wij lossen het voor u op en helpen u met het invullen van het schadeformulier en de melding bij uw verzekeringsmaatschappij. Samen met u taxeren wij de schade, die doorgegeven moet worden aan de verzekering. Heeft u een forse schade, dan wil een expert van de verzekeringsmaatschappij uw auto ook taxeren. Wij maken voor u met hem een afspraak.

De reparatie van de schade doen wij samen met een erkend FOCWA schadeherstelbedrijf, waar wij al jarenlang goede ervaringen mee hebben. Er wordt gezorgd voor een snel en vakkundig herstel, met originele onderdelen.

Schadegarant
Auto Jawes Ede is aangesloten bij Schadegarant. U profiteert van diverse voordelen voor alle schade(s) aan (beperkt) cascoverzekerde personen en bestelauto's tot en met 3500 kg, mits deze is verzekerd bij een verzekeraar die is aangesloten bij Schadegarant. U hoeft zich over de financiele afhandeling geen zorgen te maken, deze wordt voor u geregeld. Wij garanderen samen met ons schadeherstelbedrijf een uitstekende kwaliteit. Ons schadeherstelbedrijf werkt met watergedragen lakken of lakken met een minimum aan vluchtige stoffen en voldoet aan alle geldende milieueisen.

Ruitschade

Auto Jawes in Ede hersteld de schade snel en zorgvuldig en vaak zelfs gratis! Kleine beschadigingen zijn dikwijls snel verholpen. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijft u verzekerd  van een veilige auto, waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven.

Heeft u een klein barstje of andere lichte beschadiging aan uw ruit? Bij Auto Jawes wordt de ruit met een speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld. Zo voorkomt u dat de schade aan uw ruit groter wordt. Kleine reparaties aan uw ruit zijn vaak gratis, voorwaarde is wel dat uw auto WA+ of WA-Casco verzekerd is.

Spotrepair
Een kleine schade aan uw auto kan snel hersteld worden. Wij repareren deze kleine beschadigingen of krassen aan uw bumper of plaatwerk door middel van spotrepair. Spotrepair kan worden toegepast op een vlak oppervlak, door middel van uitdeuken, (bij)spuiten of poetsen. 

xKIH4G4iaGBljHBazZ7RUjRGqMGiS31xR0aQfqTC.jpeg