BOVAG

Auto Jawes is aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

 

Al onze occasions worden aangeboden op viaBOVAG en voldoen aan de 40-puntencheck. Wie kiest voor een auto met de BOVAG 40-Puntencheck, weet zeker dat de auto van zijn keuze op veertig essentiële punten is gecontroleerd én is goed bevonden door een BOVAG-vakman. De auto wordt van binnen en van buiten gecontroleerd. De monteur kijkt grondig onder de motorkap en inspecteert de onderzijde van de auto. Ophanging, remmen, stuurinrichting, accu, banden, slangen, et cetera. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De monteur leest de auto ook uit op foutcodes en hij maakt een proefrit. Zodat u zeker weet dat de auto op veertig essentiële punten dik in orde is. 

 

Wilt u weten wat er allemaal gecontroleerd is aan een auto die door Auto Jawes voorzien is van de BOVAG 40-Puntencheck? Bekijk dan de BOVAG 40-Puntencheck.

 

Bovag